thank u UMI for all hardship 21 yrs ago

aku ade sorg kwan. kawan yg sgt sweet. manis mcm gula2..(^_^)..2 hari lepas, kwan aku ni smbut bzday die yg ke 21.

aku bukan nk ucap hepy bzday dkat die kat sni. Cume nk cerita mcmn die smbut bzday die. Unique. Aku pown xpenah terfikir nak buat mcm 2. Sangat2 la terharu.

biase org belikan kek utk kite tyme bzday kan? Tp kwn aku ni, die belikan kek utk mak die. Kat atas kek tu tertulis, "Thank u for ur hardship 21 years ago,Umi -along".


waah..sejuk perut ibu mengandung. Mesti Umi die rase sgt bertuah dpt anak mcm kwn aku ni. Ingat jasa dan pengorbanan ibu membesarkan kite.

Okay..lpas ni, jom kite pakat beli kek utk mak tyme bzday 6t..hehe~

5 Response to "thank u UMI for all hardship 21 yrs ago"

  1. piNky LuCiA says:
    April 16, 2010 at 8:44 PM

    alaaa... sweet nye... nak wat.. tapi jauh dr mak.. huhu

  2. hana devushka says:
    April 16, 2010 at 10:34 PM

    alaa..6t bulan 5 kan duk umah..kan3?..

  3. piNky LuCiA says:
    April 16, 2010 at 11:00 PM

    ntahlaa.. dah laa imam muda baru start kuliah masa tu.. huhu

  4. hana devushka says:
    April 17, 2010 at 8:10 PM

    erm..xbalik ke?..camera cane?..huhu~

  5. piNky LuCiA says:
    April 18, 2010 at 8:25 AM

    hehehe.. tgk laa macam mana.. ngah berkira2 duit ade ke tak ni.. huhu.. dan ngah setting masa jugak.. =p