dari khamis jadi sabtu

hari khamis lepas, aku berjalan lenggang2 kangkung bersama sahabat sehati sejiwa aku ke bilik lecturer untuk subjek GGO aku. Sebab ape?. Sebab nya, lecturer tu nak bagi take home quiz untuk kitorang. Ni kira assignment last la. Tapi one day je. Patut nya amik hri khamis, hantar hari jumaat.

Lagi 10 meter aku nak smpai blik lecturer, terserempak la ngan classmate aku. Die ckp take home quiz tu tak jadi hari ni. Amik esok plak. Pas2 hantar hari sabtu.

Dan...hri ni...aku nak pergi amik soalan tu..Lecturer cakap amik esok plak dah..hantar hari ahad..

Agak-agak la..klu aku gi amik esok, btol2 ade ke soalan tu?..Entah2 esok aku pergi die ckp macam ni ha.."awak datang amik esok la. Hri isnin hantar." Adoii..kalau betol2 la macam 2..aku terus xpergi amik..biar hilang 5markah!

4 Response to "dari khamis jadi sabtu"

  1. Jemari Seni says:
    April 9, 2010 at 2:15 PM

    Sakitnya hati kalau org buat perangai gini...!

  2. hana devushka says:
    April 14, 2010 at 11:32 PM

    hee..sabor je la..

  3. piNky LuCiA says:
    April 15, 2010 at 4:57 PM

    weyh.. 5 markah byk tu..... huhu

  4. hana devushka says:
    April 16, 2010 at 12:46 AM

    hehe..xpe..dah htr dah pown..tee hee~