Hizami 234 Epy Besday Kontest.


Entry ni adalah sempena bzday kawan atau teman atau sahabat atau lebih tepat lagi coursemate aku, Hizami. Sila klik aje name Hizami untuk ke blog beliau..(^_^). Bzday beliau jatuh pada 23hb April..23/4..234..nice number kan?..(^_^)

Sebenarnya ni la 1st tyme aku join contest. Kawan aku Hizami ni plak, 1st tyme anjurkan contest. So same2 1st la..hee~ Saje2 nak try. X pepenah join, nak gak join contest sekali dlm seumur idup ni.. Jadi kalau sesape yang berminat nak join contest ni..Sila la klik disini. Tarikh tutup contest ni,pada jam 11.59 mlm 30hb april 2010. Hadiahnye jugak agak lumayan..hee~
So sesape yang rase nk join 2, cepat2 la..sementara masih Hot n Spicy..(^_^)

Kay la..nak wish la sket kat bzday boy kite ni..
  • Wishing you the happiest of bzdays.
  • Hope your bzday blossoms into lots of dreams come true!
  • May today be filled with sunshine and smiles, laughter and love.
  • Always remember..you're older today than yesterday but younger than tomorrow, Hepy Bzday!
  • And lastly..Have a wonderful day and fabulous year.
..dan seperti biase..wish bzday aku kat yg same je tiap2 tahun..
-semoga panjang umur, murah rezeki dan bertambah keimanan-

Dan..sebagai bonus tahun yg last aku sambut bzday Hizami ditempat yang sama(ha3~)..aku dedikasi kan video yang x seberapa nak bagus ni untuk Hizami..
saengil chukha hamnida..Njoy~



video

1 Response to "Hizami 234 Epy Besday Kontest."

  1. Hizami Rahim says:
    April 27, 2010 at 1:36 AM

    http://gengblogger.com/read/101619

    sila tuntut award anda kat link atas ni.
    hehe.
    ;)