i love..Thermodynamics!~


THERMODYNAMICS


pertama kali dengar nama THERMODYNAMICS, seram sejuk gak aku. Biar betol. Aku kena amik subjek thermodynamics ni. Bunyi nama die aje dah buat aku seriau. Ape agaknye antara isi-isi pelajaran dalam subjek thermodynamics ni? Ini buat aku runsing.

Tapi bak kata orang, kalau tak kenal maka tak cinta. Ini kata orang, bukan kata aku. Aku no comment sebab tak kaji lagi bab ni.ha3~ Mula-mula masuk kelas, aku pandang sekeliling. Bilang-bilang pelajar yang hadir untuk subjek ni. 1..2..3..4.. 4 orang? biar betol? 4 orang je? ha3..4 orang je yang amik subjek ni?? Sebenarnya aku dah tahu ada 4 orang je yang amik subjek ni. Tapi aku pura-pura terkejut. Siap buat-buat mata terbeliak.(0_0)

So, kalau dah dalam kelas ada 4 orang je..lecturer pun akan bagi perhatian lebih terhadap pelajar-pelajar kesayangan beliau. Outcome nya, subjek ini la yang paling aku suka dalam semester ni. Bukan sahaja ada 4 orang je dalam kelas, tapi kaedah pengajaran lecturer ku juga membuatkan isi-isi penting melekat dalam kepala aku. Bila lecturer bagi assignment, rase happy plak nak siapkan(hehe..agak tipu 30.1%)

Tanggal 30hb April 2010, iaitu hari jumaat ni..paper thermodynamics aku!~~ Yahuu..(pura2 bahagia)..Aku harap okay la subjek thermo aku ni. Cahaya A tu terbayang-bayang kat mata hitam aku ni. Aku harap bukan bayang-bayang je yang aku dapat nanti..ngee~

Okay..aku nak study THERMODYNAMICS ni..siap buat capslock lagi tu. Ini membuktikan bahawa aku in full mode nak study subjek kesayangan aku ni. Ganbarimasu!~~

6 Response to "i love..Thermodynamics!~"

  1. irma farneezah says:
    April 27, 2010 at 10:11 PM

    asmak suke termo ke?sy pun suka!suka sangat2! sbblect ajar buat kita fhm..betul x?hehe..

  2. hana devushka says:
    April 27, 2010 at 10:21 PM

    btol3~
    syg Dr..haha~

  3. eqbalzack says:
    April 28, 2010 at 5:55 AM

    masa abg eq kat UTM dulu....subjek ni killer paper.....hati2 ok..hehe

  4. ♠ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ♠ says:
    April 29, 2010 at 1:23 PM

    gud luck utk exam dik...

    ^_^

  5. AiZ says:
    April 29, 2010 at 2:02 PM

    macam susah je nak sebut subjek tuh... tambah2 nak tulis balik namanya.. hikhik..



    komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



  6. hana devushka says:
    April 29, 2010 at 7:04 PM

    thank u semua..(^_^)