too excited

OMG..im too excited..dun noe which one 2 read 1st..tee hee~

hri ni aku g KL International Book Fair 2010..hehe~
byk gak aku borong..thanks 2 Sya coz sudi teman aku ke sana..ko la sahabat aku plg sejati..(cehh..tyme2 mcm ni bru ngaku shbt sejati)

hri jumaat (19hb Mar), aku ajak Pinky Lucia teman aku gi pesta buku ni. Mula2 dah ok dah. Siap janji lg kul brape nk pegi. Tp last2 x jadi lak. Almaklumlah..beliau adalah seorg yg sgt busy. Busy dgn program, busy dgn keje dan byk lg la busy. Aku mcm dah putus harapan. Aku post kat facebook, "sape nak tman aku gi pesta buku?..cpat2..". Nampaknya tak ade yg berminat. Kalau berminat pun, bagi alasan sebab banyak assignment. So xleh nak g la. Aku lg down. Aku nak pegi sgt2.

And then aku on ym..aku post lg, "sape nk teman aku gi pesta buku?". Ade yg berminat nak teman, tp next week. Aku nak pegi this week la..huhu~. Pas2 ade sorg lg nak teman aku. Tp tetibe xleh plak. Kwn die operate, so nak pegi melawat la. Dah deal ngan kengkwan yg lain. Adoii..xde harapan la aku nampaknya. Aku tension. Ape lg, tido la dulu.

Malam 2, aku dapat call dr Sya. "Oi, ko nak pegi x pesta buku?". Aku dah excited. "Mesti la nak..jom3..". "Okeyh, esok kul 10 jmpa aku kat sna." Aku double excited, triple maybe.(^_^). Akhirnya ada jgak org nk tman aku. Yahooo..yez..(lompat2)

Kul 8.30 aku naik bas dr TM..n tpat kul 10 aku smpai sna. Aku jmpa Sya n kitorg trus menuju ke PWTC. Ramai giler org. Mase 2 bru kul 10.45. Dah ramai org. Sya borong novel. Aku pown borong gak..hak3. Aku belikan mak aku buku "Yakjuj & Makjuj" karya Muhammad Alexander. Untuk aku..(hehehe)..ape lg..novel la..dalam 4 bauh kowt..(mungkin lbh..tee hee)..n 1 buku "Teach Yourself Japanese". Oppss..habes la duit blanje aku. Mungkin lpas ni aku jadi ramping?..Sbb x mkn gara2 beli buku byk sgt.ha3~~

8 Response to "too excited"

  1. lumut says:
    March 21, 2010 at 10:34 AM

    wah kau kimsalam kat pinky..hehe

  2. hana devushka says:
    March 21, 2010 at 11:15 AM

    ok..no prob..(^_^)

  3. piNky LuCiA says:
    March 21, 2010 at 4:13 PM

    weyh.. cik hana... tak de pun cakap kat orang yg lumut kim salam.. kikiki

  4. piNky LuCiA says:
    March 21, 2010 at 4:13 PM

    lumut..
    wasalam... gagagaga..

  5. hana devushka says:
    March 21, 2010 at 9:05 PM

    hee..ade la..cube check msg 2.. 2 la..busy sgt..xprassan ade msg..ki3~

  6. starsyeea says:
    March 22, 2010 at 1:19 AM

    best kan bookfair...exhausted jalan tp puas hati...hehe. kalo tahu pegi time same bole jumpe2 kan...ngeee (^_^)

  7. piNky LuCiA says:
    March 22, 2010 at 11:13 AM

    cakap elok2.. tak baik tipu... hehe

  8. hana devushka says:
    March 22, 2010 at 2:05 PM

    starsyeea: uh uh..btol2..klu taw blh jmpa2..hee~

    pinky: xde ke?..oppss..lupe nk tkan send..ha3~