entropy aku naik mendadak..

entropy=degree of disorder. tahu x entropy 2 ape?..meh cni aku bg cth..aku ade sekotak mancis..lalu aku bukak kotak mancis 2..mancis2 kat dlm 2 sume tersusun elok je kan?..2 maknanye entropy die rendah. Then aku buang kotak mancis 2 ke lantai. Sudah semestinye mancis 2 semua bertaburan, tidak tersusun elok seperti td lg..i2 bermakna entropy die tinggi. Seperti hidup aku skrg, entropy ku sgt la tinggi.

Level entropy aku sungguh tinggi minggu ni. dah minggu ke-13 pown ade lg 3 assignment yang perlu disiapkan. Proposal utk thesis akupown belom siap. Quiz lagi ade next week. Kelas ganti GGO lagi nak buat. Ape tak nye..class asyik cancel je. Pas2 dah hujung2 ni, bru sebuk2 nak ganti. Ape la nasib aku ni..

Petang ni lagi ade Lab. Aku ingat lab dah habes. Tup2, ade lagi 1. Dah la partner aku xdtg lg. Sakit katenye. Ni kali ke-3 berturut2 die xdtg. Agak2 lab report nak paksa die buat la cenggini.. Nasib baik ber3. Klu ber2, mampos aku nak buat lab sorg2.

Proposal thesis aku lagi 1 hal. Rujukan yg lpas2 kurang ade. Mane aku nak korek ni?.. ish3.. Aku harap entropy aku trun lpas ni. Sebab exam dah lg 2 minggu. Klu entropy aku masih lagi tinggi, habes la result aku. Aku nak fokus study plak ni. Pointer aku pown kurang mengancam. Kalau dapat tinggi sket sem ni..boleh lah topup2 sket..hee(^_^)

8 Response to "entropy aku naik mendadak.."

  1. starsyeea says:
    March 30, 2010 at 7:15 PM

    good luck dear...tolong doa utk aku jgk...ade prob ckt ni psl sbjk...ku nk grad buln 8 ni jgk...:(

  2. hana devushka says:
    March 30, 2010 at 10:25 PM

    oh..gud luck!
    dah nak grad dah..harap2 sume berjln dgn lancar..(^_^)

  3. piNky LuCiA says:
    March 31, 2010 at 4:19 PM

    entropy tinggi jugak.. huhuhuhuhu

  4. hana devushka says:
    March 31, 2010 at 4:51 PM

    hehe..same2 tinggi..tp jgn tinggi sgt..6t kna darah tingii plak..haha~

  5. piNky LuCiA says:
    March 31, 2010 at 8:19 PM

    umur ku yang tua menyebabkan aku senang dapat darah tggi.. turunkan entropy cepat!

  6. hana devushka says:
    March 31, 2010 at 8:27 PM

    mude lg..

  7. piNky LuCiA says:
    March 31, 2010 at 11:51 PM

    tak puas hati lagi ke nak psiko kakak mu ini? haha

  8. hana devushka says:
    April 1, 2010 at 12:32 AM

    xpernah puas hati. coz xmelekat2 dlm hati 2..huhu~