aku syg ko..ko syg aku x?..

"aku syg ko..ko syg aku x?"

"......................"(silent)

"hey..ko dgr x ape aku ckp ni?"

"....................."(silent)

"wey..aku tanye ni..ko dgr x?"

"...................."(silent)

"mmg susah ckp ngan patung ni..org tanye xjwb2."

"..................."(silent)

"ko ni mmg patung sejati la."

".................."(silent)

"hey hana, yg ko gi sembang ngan teddy bear 2 knp?..mmg la die xkan jwb. Ko ni knp?..agak2 saraf dah rosak ke buat assignment byk sgt?.."

"xde la..aku saje je nk try test..takut2 la tetibe die blh cakap plak.."

"ko ni mmg la hana..aku rase ko kna gi jmpa doc ni. Mintak doc check ade smth wrong x dgn otak ko 2. Aku rase ade 1,2 skru dah tercabut 2.."


"ok..tp sblm 2 aku nak test skali lg..mane taw bear ni ade respond plak tetibe.. Bear2..ko syg aku x?.."


".................."(silent)

".................."(silent)

".................."(silent)

4 Response to "aku syg ko..ko syg aku x?.."

  1. Monkey D Luffy says:
    March 7, 2010 at 5:34 PM

    bear aku bercakap jer

  2. hana devushka says:
    March 7, 2010 at 5:49 PM

    hebat..aku nak jgak bear 2..ha3~

  3. debest_thinker says:
    March 7, 2010 at 8:43 PM

    waa... kalau laa bear tu tetibe je bley bercakap.. ape tie nak buat? haha

  4. hana devushka says:
    March 7, 2010 at 11:26 PM

    jgn risau..tie dah jumpa bear yg bley ckp..ha3~
    selamat dan xmerbahaya..ngee~