kendama けん玉

..next week, ade japanese fiesta dkat U aku..
aku kena jage booth 'kendama'..
kendama ni salah 1 alat permainan jepun..

disebabkan class aku ade 4 org je..maka kitorg la yg fully charge utk kendama ni..agak susah jgak la nk main mende ni..berlatih berjam2 pown..masih x expert..

kitorg bukan lah nk trus pandai..cume nak pastikan nanti bile buat demonstration, xde la memalukan dri sdri dpan khalayak ramai..haha~

aku bley la main sket2 mende ni..
tp hrp2 hri slasa n rabu ni..xde la aku menggeletar nk buat dpan org ramai2..hee~

sbnrnya aku excited menunggu japanese fiesta ni..
maklumlah..ni sem last aku amik japanese language ni..
so..at least nk pastikan yg semua brjln dgn lancar..

so..fatin, thah n the gang..sile2 la dtg ye..haha~
klu nak dtg 2..pastikan dtg selasa ptg n rabu pg..huhu~
coz tyme 2 je aku jage booth 2..ki3~

kendama oh kendama..jgn la ko buat hal hri selasa ni..hihi~
..jgn bg aku malu dpan org ramai..haha..

..ni la video kwn2 aku demonstrate kendama ni..
antara kami 4 org..Lam-san ni la yg paling expert..
tp..ni pown xbrpe ok lg.. ye la..coz kitorg ade 2,3 hri je nk blatih..huhu~
tp..hrp2 semuanya ok2 je 6t..(^_^)
Lam-san, Ley-san, Tina-san..ganbate kudasai~
watashi mo..hee~

video

5 Response to "kendama けん玉"

  1. piNky LuCiA says:
    October 18, 2009 at 3:53 AM

    good luck adek bucuk.. hehehe.. insyAllah semua ny berjalan dengan lancar.. =P

  2. shal says:
    October 18, 2009 at 4:17 AM

    wah... kalo aku ntah2 dgn btg2 tu skali terbang ntah kemane... =p

  3. hana devushka says:
    October 18, 2009 at 5:57 AM

    thanks kak..hee~

    shal: blom cube blom tau..ntah2 shal lg expert main kendama..haha~

  4. joegrimjow says:
    October 19, 2009 at 12:43 AM

    abg ku otai men ni

  5. hana devushka says:
    October 19, 2009 at 11:43 AM

    bley ja jemput die bwat persembahan esok..haha~