aku PENDIAM?..

aku pendiam?..
well..i don't think so..
ramai org ckp aku ni pendiam..
tp..betol ke?..
sbnrnya aku bukan pendiam..
cuma aku rase tiada 'keperluan' utk bercakap..
..lbh tepat lg..aku xpandai utk memulakan conversation..
dan kdg2 aku xsuke brckp dgn org yg aku found annoying..
dan klu aku bad mood pown..
aku lbey suke diamkan diri..
coz..klu aku berckp..takut2 terkena tempias bad mood aku 2 dkat org lain..
aku bley jd talkative dgn org yg aku rase selesa dan org yg dkat dgn aku(parents,siblings,best friends..)
..tp dari pandangan org lain aku ni mmg pendiam dan pemalu..
dan kdg2 org ckp aku ni sombong..
tp..ape aku kesah..
aku tetap aku
dan xde sesapa bley ubah dri aku

4 Response to "aku PENDIAM?.."

  1. miss oren says:
    October 8, 2009 at 3:47 PM

    diam itu pintar.sebab kita akan jumpa perkataan diam kat library..huhu..boleh ke?

  2. hana devushka says:
    October 8, 2009 at 10:27 PM

    pergi library..bru bley tau jmpa ke x..haha~

  3. piNky LuCiA says:
    October 9, 2009 at 1:11 AM

    pendiam ea? mcm tak sesuai je...

  4. hana devushka says:
    October 9, 2009 at 12:32 PM

    dgn kak 2 len ar..dah 21 taun tgk muke same je..haha~