waahh!!~~ draft jadual exam dah keluar..

おはよう。。

wuuhuu~ Aku baru masuk portal td..check jadual exam.. Amik ko! dah keluar dah..jeng3..

wahh..3 hari je exam aku sem ni.. lagi 2 tu xde final ye..so, 3 paper je untuk aku bertungkus lumus study pada sem ni..Maklumlah..dah sem last2 ni..sem depan dah nak praktikal..nervous oo..pikir pasal praktikal ni, adakah aku boleh menjalani praktikal dengan baik dan lulus cemerlang?..haha..sama-sama la kite tengok nanti..(^_^)

tapi bile tengok jadual exam ni, paper last aku 3hb 12.. Kalau ikut kalendar akademik, last exam 10hb 12.. habes awal sket la aku sem ni. Biasanya pada sem2 lepas, aku la orang yang paling lewat habes exam..(T_T)


Nway..next week dah start cuti raya.. Aku balik kg 4hb 9.. Nak balik 3hb, tapi tiket dah habes. Persaingan sengit betol untuk mendapatkan tiket raya ni.. Lots of thanks 2 Pinky Lucia sebab susah payah beratur dan sudi belikan tiket untuk diri ini..hee~

じゃね。。

6 Response to "waahh!!~~ draft jadual exam dah keluar.."

  1. eqbalzack says:
    August 27, 2010 at 7:24 AM

    kita raya dulu...exam dok tepi dulu hehe...

  2. hana devushka says:
    August 27, 2010 at 7:31 AM

    Owh..i2 mesti, raye datang dulu..baru exam..haha~

  3. eqbalzack says:
    August 27, 2010 at 7:38 AM

    abg eq 2 thn raya dgn assignment...
    alhamdulillah tahun ni dah keja balik...so raya sakan!

  4. hana devushka says:
    August 27, 2010 at 2:23 PM

    raya sakan ye..tahniah kerana tiada assignment raya tahun ni..hee(^_^)

  5. piNky LuCiA says:
    August 27, 2010 at 4:47 PM

    kasih mu di terima cik Hana.. hehehe.. sem depan kak belajar lagi.. huwaaaaaaaaa...

  6. hana devushka says:
    August 28, 2010 at 1:23 AM

    huhu..bye2 kampus..(sem dpan)..