cuti 5 hari, tapi aku tetap disini..

こんにちは。。

Mula hari ni, aku cuti 5 hari..

jumaat: cuti nuzul quran
sabtu n ahad : cuti hunjung minggu
isnin: class batal
selasa: cuti merdeka

total cuti aku start hri ni adalah 5 hari. Tapi aku tak ada plan nak gi mana2 pown. uwaahh~ boringnya.. Nak balik kg terus, rabu ngan khamis adalah class yang xboleh ponteng. Hri khamis ni ada presentation PBL..

Alangkah bagusnya kalau class pada hari rabu dan khamis dibatalkan juga. Kalau la macam tu, hari ni aku boleh terus poskan diriku ini balik ke rumah tercinta.(^_^)

Tapi apakan daya..akan ku tabahkan diri ini melalui hari-hari mendatang (ayat apakah ini?..) Yang penting adalah, lagi 7 hari aku balik umah..yahuuu~~ Jom kite balik kg ramai2.. Akan ku suruh mak masak mee bandung kegemaran semua itu(^_^) yummy~

じゃね。。

5 Response to "cuti 5 hari, tapi aku tetap disini.."

  1. piNky LuCiA says:
    August 27, 2010 at 3:55 PM

    wah... dah lama tak makan mee bandung mak yang tak sama ngan mee bandung orang lain.. hehehe

  2. hana devushka says:
    August 27, 2010 at 4:22 PM

    betol3..wahh..x sabar nak balik(^_^)

  3. piNky LuCiA says:
    August 27, 2010 at 4:45 PM

    hahaha.. tie lagi kesian. haha. kak tak pe banyak keja.. tak de laa sempat sangat nak fikir nak makan mee bandung.. 5 hari lama tu..

    i penuh ngan asigm.. hehehe

  4. piNky LuCiA says:
    August 27, 2010 at 5:33 PM

    cik Hana... anda di tag untuk join contest black and white hehehe..

  5. hana devushka says:
    August 28, 2010 at 1:26 AM

    terima kasih la kerana sudi tag saya ye..cik pinky..(dengan nada sedikit menyindir~) haha~