majlis buka puasa~

tanggal 22 august 2010, majlis berbuka puasa beramai-ramai telah diadakan di One Smile Bistro.. Owh, aku cakap je beramai-ramai tapi bukan seluruh warga kampus.. Hanya coursemate aku je. Kitorang dah rancang 3 hari sebelum tu untuk berbuka puasa bersama-sama..(^_^)

-kueh mueh yang disediakan oleh kawan2 yang best!-

Best jugak makan ramai-ramai ni. Seronok.. Lagipun bukan selalu dapat berkumpul ramai-ramai ni.. Macam-macam perkara yang tak disangka-sangka berlaku. Hepy, gelak ketawa, yang memalukan pown ada..tapi cover2 je la..ha3~

-coursemate ku yang comel n hensem semua..ki3~-

Aku sempat jugak snap pic sana n sini.. tapi tak banyak pown.. Overall..best la majlis buka puasa ni. Makan sama-sama ngan kawan, sembang-sembang, gelak-gelak, cerita-cerita, gosip-gosip..huhu~ Banyak tol aktiviti nya..(^_^)


-wajah2 ceria mereka-

-posing maut 2~-

Tahun depan dah tak boleh bukak puasa sama-sama macam ni dah.. Sedey weyh.. Tapi xpe..kenangan manis tetap tersemat di hati..(^_^)

4 Response to "majlis buka puasa~"

  1. piNky LuCiA says:
    August 25, 2010 at 11:43 AM

    weyh mek comel.. asik muka orang je.. mana muka demo nye.. huhu

  2. hana devushka says:
    August 26, 2010 at 2:48 AM

    uh uh..ade la 2 terselit dpan camera..x smpat nk msuk dlm pic..nak buat cane..uhuk3~~

  3. piNky LuCiA says:
    August 26, 2010 at 2:01 PM

    lain kali amik laa gambar banyak sikit yg kenangan.. kata sem depan dah tak ley nak bebuka sesama.. huhu

  4. hana devushka says:
    August 27, 2010 at 7:36 AM

    pic kite dalam camera org lain..pic org lain dlm camera kite..mcm 2 la..haha~
    nak tgk lebey2, tgk kat facebook..ade baaaaanyak pic kat ci2..tee hee~