Salam Perpisahan

Hari ni, hari last aku praktikal.. Sedih plak nak tinggal students semua..sob2(T_T).. Masa pergi kelas form 4 (kelas ni aku ajar Physics) lepas die habes exam tadi, sembang2 sket..diorang nyanyi lagu perpisahan untuk aku..so sweet.. Pastu snap pictures..lots of them..pastu diorang bagi aku hadiah..huhu~

Tengok kertas balut hadiah pun dah macam hadiah nak bagi baby baru lahir..hihi~ cube teka apa ada dalam ni?.. Jeng3..
 Dalam kotak kat atas ni ada teddy bear..besar lagi..huhu.. Colour putih..Kelakar plak bila diorang bagi hadiah teddy bear..Agaknya muka aku macam kanak2 10tahun.. Suka main teddy bear gitu..huhu~ Tapi aku suka..Terima kasih sebab bagi hadiah ni.. Sangat2 terharu..

Seterusnya aku pergi kelas form 2 plak..kelas ni aku ajar Mathematics.. Diorang buat jamuan sket..Bukan besar sangat pun..Just ada air teh o ais..hehe.. Dan hadiah yang diorang bagi adalah..


Sekarang tengah menunggu ayah ibu datang menjemput di rumah sewa.. Hari ni jugak aku balik kampung.. Banyak giler barang ni..huhu~

2 Response to "Salam Perpisahan"