hatiku berdebar kencang!!

tiba-tiba perutku terasa memulas-mulas. Jantungku berdegup kencang. Peluh mula memenuhi dahi..urghh..Tolong..Apakah ini?

lecturer aku nak datang observe la esok weyh.. Kecut perut aku ni dok pikir pasal menda ni. Lesson plan yang aku buat ni okay ke tak? macamana pulak dengan aktiviti yang dah aku rancang ni? Boleh jalan ke? Students boleh faham tak apa yang aku ajar esok ni?

Aduss..terasa cuak tetiba. Help me..Help me..(@_@)

Hati..tabahkan dirimu. Meh sini aku jampi2 sket supaya kau tenang dan confident di depan lecturer..huhu~

Wish me luck, frens~~
(T_T)

4 Response to "hatiku berdebar kencang!!"

  1. HEMY says:
    April 14, 2011 at 1:19 AM

    besa la kena observe...ko hyper skit je la tmbh utk esok nye class.hehehe

  2. Ustazah says:
    April 14, 2011 at 10:37 AM

    buat yang terbaik syg... kamu boleh. :)

  3. hana devushka says:
    April 16, 2011 at 11:47 PM

    terlalu hyper pown kna komen jgak..katanya xcukup ciri2 profesional..kna serious sket..huhu~

  4. piNky LuCiA says:
    April 21, 2011 at 12:33 PM

    hahahaaha.. lecturer saja nak cari salah tu.. =p