Tunang seronok ke?

Hari ni dah hari terakhir pada bulan februari. Jadi esok dah masuk Mac. Students pun dah start exam esok. Thats mean, two weeks without LESSON PLAN. yay!~ haha^_^

Hrmm..lagi 2 minggu cuti sekolah. Jadi ramai la yang tunang n kahwin. Rasa-rasanya hadiah apa yang paling sesuai nak bagi orang bertunang ye?..Ada suggestion?..

Huhu..orang yang nak bertunang tu mesti hepy giler sekarang. Cincin dah beli, hantaran dah siap..Tunggu mase nak sarung cincin je. Haha.. Tapi jangan semangat sangat hulur tangan tu. Nanti tersilap hulur plak. Haru jadinya.

Terasa mahu pulang ke rumah. Nak bantu emak kemas rumah.(@_@)

4 Response to "Tunang seronok ke?"

  1. FarHa says:
    February 28, 2011 at 1:13 PM

    Ngeeee nanti pasti rasa janggal sebab bile abg ipor ada kat umoh maka kite kena bertudung litup sentiasa! Muhaha kakha merasa dohh~ ni lagi r, kalo balik umoh mertua adehh kdg rimas gok kena pakai tudung tp nok wat gane..aurat tetap aurat~

  2. hana devushka says:
    March 1, 2011 at 12:36 PM

    hehe..kak ha bahagia tu..(^_^)

  3. FarHa says:
    March 3, 2011 at 5:10 PM

    op kos bahagaia~ alhamdulillahh :)

  4. hana devushka says:
    March 9, 2011 at 2:14 PM

    dengan penuh confidentnya k.ha menjawab..ngee~