- lelaki berkaca mata -



entah la knp hri ni tetibe aku tringat kat sorang kwn tyme sek. men. aku dulu..
aku namakan die Lea (bukan nama betol, sekadar nama samaran)..
Lea ni mmg peminat lelaki2 yang berkaca mata ni..
even skandal die semua pown berkaca mata..
Lea ni penah la cite kat aku yang die ni sgt suke tgk jejaka2 yang berkaca mata ni..
menurut Lea..
jejaka berkaca mata ni bg pandangan die sangat lah handsome+macho+cool+etc...
senang cite..memang taste die la.
agaknya Lea ni ade fetish kat cermin mata kowt..ngee~
aku dah lame x jmpa Lea ni..
lpas SPM trus lost contact.
tp baru2 ni aku dgr Lea dah kawen..
dgn senior tyme sek. men. aku dulu la..
dan husband die pown berkaca mata org nye..
walaupown die bukan kawen dgn bf ataupown skandal die tyme sek. men. dulu..
tp ternyata la bahawa statement die "aku suke jejaka yang berkaca mata" adalah benar.
pape pown..
kepada Lea..
tahniah kerana mendapat jejaka idaman anda..
"jejaka berkaca mata"
..ngee~~

4 Response to "- lelaki berkaca mata -"

  1. piNky LuCiA says:
    November 13, 2009 at 12:26 AM

    tahniah jugak.. lalala~~ =)

  2. hana devushka says:
    November 13, 2009 at 1:48 AM

    mcm knal2 je..huhu~

  3. piNky LuCiA says:
    February 26, 2010 at 9:20 AM

    hahahahaha... buat2 kenal je laa.. haha

  4. hana devushka says:
    March 1, 2010 at 12:57 AM

    lea ni dah slmt melahirkan dah pown..huhu